Koncert Nevernih beba sutra u Gračanici

Foto: Dom kulture "Gračanica"
Foto: Dom kulture "Gračanica"

U okviru Vidovdanskih svečanosti sutra, 20. juna, na platou ispred Doma kulture ,,Gračanica“ biće održan koncert grupe Neverne bebe.

Neverne bebe su bend karakterističan po ideji od koje nisu hteli da odstupe ni u najtežim godinama želeći da sviraju jedino ono što osećaju, bez kompromisa.

Njegovi članovi su se izborili za čvrstu poziciju na srpskoj pop-rok sceni i deklarisali kao skup izuzetnih muzičara koji najbolje od sebe daju na koncertima.

Neverne bebe su prošle godine obeležile 30 godina rada i postojanja, tako da će ovo biti prilika da bend zajedno sa publikom u Gračanici, koja je je poslednji put u njihovoj muzici uživala davne 2014. godine, proslavi veliki jubilej.

“Svaki koncert je za nas poseban, ali neki ipak imaju i dodatni emotivni naboj. Poslednji put smo se videli pre deset godina. Pauza je velika, ali je ono što nas vezuje konstanta i zbog toga smo posebno uzbuđeni. Emocija je noseća snaga naše muzike. Gračanička publika je to uvek umela da prepozna i nagradi. Izvešćemo sve naše najveće hitove koje publika očekuje (Kuća za spas, Veliki je Bog, Tu kraj nas, Tužna pesma, Pogledaj u sunce…), ali i neke numere premijerno, namenski spremljene za ovu priliku“, ističe menadžerka Nevernih beba Marijana Rajić.

Početak koncerta je u 21.00 čas.