Predstava „Pepeljuga u zemlji čuda“ sutra u Gračanici

„Pepeljuga u zemlji čuda“ sutra u Gračanici (Foto: Dom kulture Gračanica)

Predstava „Pepeljuga u zemlji čuda“ po tekstu Peđe Trajkovića, u režiji Jelene Đorđević biće odigrana sutra 28. novembra sa početkom u 20 časova u Velikoj Sali Doma kulture u Gračanici.

„Pepeljugu u zemlji čuda“ igraju glumci AP „Janićije Popović“, koje radi u sklopu Doma kulture ,,Gračanica“. Ulaz je slobodan.

„Ako vam se nekad dogodi da izgubite svoju „priču“, ne brinite…najvažnije je naći prave prijatelje koji će zbog vas, sa vama, proći kroz deset pogrešnih priča, sve dok ne nađete onu pravu“, istakla je rediteljka Jelena Đorđević.

Predstava je zabavna duhovita priča o Pepeljuzi sa jednom cipelicom kojoj je jako dosadno u njenom kraljevstvu i dok ona tako tužno sedi u svom kraljevstvu iznenada se pojavljuje beli zec koji je odvodi u Zemlju čuda. U toj čudnovatoj zemlji ona se sreće sa likovima iz različitih bajki: Mačak u čizmama, vuka iz tri praseta, vešticu iz Ivice i Marice i princa koji je takođe izgubio svoju bajku.

To je predstava u kojoj nema negativnih likova a koja nam poručuje da nikada ne treba da se bojimo, jer sve dok imamo prave prijatelje uz sebe uvek ćemo moći da pronađemo svoju bajku.