Ponovo ćemo gledati BK: Evo koga sve Karić dovodi na svoju televiziju!

Bogoljub Karić planira da na TV BK, koja će uskoro početi sa radom, vrati najveće zvezde svoje nekadašnje televizije, ali i da dovede trenutno najpoznatije voditelje Srbije.

Kako piše Kurir, biznismen je već kontaktirao sa većinom nekadašnjih zaposlenih na BK i ponudio im odlične uslove da ponovo budu deo njegovog tima. U razgovoru za Kurir Karić je sve to i potvrdio.

“Ja sam manje-više razgovarao sa svim ljudima koji su već poznata TV lica, a koji su nekad radili na BK. Nisu to nikakvi astronomski iznosi, ali kod mene moraju uvek da budu najbolje plate. Pa ne mogu ovi iz Hrvatske i Slovenije da budu bolji od nas. Odlično plaćam, zato i želim profesionalce u svom timu. Sastanak sam imao i sa montažerima, tehničarima, kamermanima koji su svojevremeno radili u našoj medijskoj kući”, kaže Bogoljub.

Međutim, vlasnik nekada moćne TV BK želi da na novoj televiziji vidi i autore koji su se u međuvremenu dokazali i proslavili, a nisu radili za njega.

“Želeo bih da Ivan Ivanović i Zoran Kesić budu na BK! Naravno, planiram da nam se pridruži i srpski Lari King – Milomir Marić. Oni će biti dobrodošli, kao i svi drugi koji su svojevremeno radili na BK televiziji”, kaže Bogoljub, koji tvrdi da će nova BK televizija ponovo stvarati TV lica, baš kao nekada.

“Objavićemo konkurs i primiti veliki broj mladih ljudi, koje ćemo obučavati za istraživačko novinarstvo”, poručuje na kraju Karić.

Velika voditeljska imena počela su karijeru na Karićevoj televiziji. Jedna od njih je i Maja Nikolić, nekada Japundža, koja je trenutno zaposlena na TV Prva. Na BK je karijeru počela i Ivana Baltić, sada lice TV Pink, kao i Jovana Joksimović. Na njegovom platnom spisku bili su i Zoran Baranac, Nataša Miljković, Danijela Buzurović, Verica Bradić, Slavko Beleslin, Ivan Zeljković, Bojana Lekić i drugi.

Karić kaže da na BK neće biti rijaliti šou programa.

“Televizija će biti ista kao što je bila, imaće autorske emisije, političke i ekonomske, kakve imaju Blumberg ili ruski RBK. Biće to porodična televizija. Koncepciju koja se pokazala kao najbolji projekat do sada ne želim da menjam. Sve će biti isto, samo modernije. Rijaliti programe ne želimo. Biće narodne muzike.”

BK TV NOVA možete pratiti na 12 kanalu Total TV usluge.