Literarni konkurs za učenike osnovnih škola

Ilustracija (Foto: Pexels)

Dobrotvorno društvo „ Dostinik “ Niš raspisalo je literarni konkurs na temu „ Moji snovi i nadanja”, za učenike osnovnih škola sa teritorije Kosova i Metohije.

Učesnici imaju slobodu da kroz poeziju, prozu, esej i dr. ispolje kreativnost i izraze svoje ideje.

Na konkursu mogu učestvovati učenici od I do VIII razreda. Radovi će biti nagrađeni u 2 kategorije: I,II,II,IV razred I V,VI,VII,VIII razred. Nagrada za prvo osvojeno mesto je tablet računar a za drugo i dreće su knjige.

Učesnici Konkursa svoje radove mogu da šalju poštom na adresu:

Dobrotvorno društvo „ Dostinik ” , (na koverat napisati: „za literarni konkurs”), Moravska 11, Čokot 18250 Novo Selo, Niš. Radovi se mogu slati i na elektronsku adresu: dostiniknis@gmail.com

Uz autorski rad propratna konkursna dokumentacija treba da sadrži popunjene podatke u obrascu „ PRIJAVA“ o autoru rada i školi koju pohađa.

Podnošenje prijava je od 1. novembra 2021. do 31. decembra 2021. godine.

Svaki učesnik konkursa mora da bude autor rada koji prijavljuje na konkurs. Mogu se poslati radovi koji ranije nisu publikovani u bilo kakvom štampanom ili elektronskom obliku.

Dodatne informacije u vezi sa literarnim konkursom možete dobiti na telefon 069/3217517 ili mejlom dostiniknis@gmail.com