Severni i južni deo Kosovske Mitrovice, Zubin Potok: Zapaljena dva kamiona i vozila

Ilistracija (Foto: Kossev)

U tri odvojena slučaja ne severu Kosova i Metohije zabeležene su paljevine vozila – podaci su iz dvadesetčetvoročasovnog izveštaja Kosovske policije za 23. oktobar. 

Slučaj u severnom delu Kosovske Mitrovice

“Žalilac, kosovski muškarac, obavestio je da su nepoznata lica zapalila njegov kamion i vozilo. Vatrogasci su ugasili požar. Policijska jedinica istražuje slučaj”, stoji u izveštaju policije za slučaj u severnom delu Kosovske Mitrovice. Slučaj je zabeležen 23. oktobra. Konkretno mesto, kao ni vreme nije precizirano. 

Slučaj u Zubinom Potoku 

“Žalilac, kosovski muškarac, obavestio je da su nepoznata lica zapalila njegov kamion, koji je bio parkiran ispred kuće. Vatrogasci su ugasili požar. Vatra je oštetila i dva vozila koja su bila parkirana u blizini kamiona. Slučaj se istražuje”, stoji u izveštaju KP-a za slučaj u Zubinom Potoku. Slučaj je zabeležen 23. oktobra u 05.15. 

Slučaj u južnom delu Kosovske Mitrovice

“Izvešteno je da je nepoznata osoba zapalila vozilo koje je bilo parkirano. Vatrogasci su ugasili požar. Vozilo je potpuno oštećeno, dok je drugo vozilo delimično oštećeno, a oštećen je i zid jedne kuće. Slučaj se istražuje”, stoji u izveštaju o slučaju u južnom delu Kosovske Mitrovice koji se dogodio u ulici “Dželjalj Mitrovica”, u 04.35.

Ostali detalji o ovim slučajevima nisu saopšteni.