6.3 C
Pec
4. feb 2023

Donacija opreme za Lokalni odbor za bezbednost u Goraždevcu

Predstavnici KFOR-a posetili su danas Goraždevac. Prisustvovali su sednici Lokalnog odbora za bezbednost zajednica i donirali neophodnu opremu.

Predsednica LOJB-a Miroslavka Simonovic kaže da je ova donacija značajna za dalji rad ovog lokalnog organa.

“Našoj zajednici je KFOR doneo donaciju za odbor za bezbednost zajednica, koji je za članove ovog odbora od velikog značaja. Donacija se sastoji od šest kompjutera, dva štampača I kancelarijske opreme, stolova i stolica“, kaže Miroslavka Simonović.

KFOR se danas sastao i sa  predsednikom Privremenog organa opštine Peć, Milošem Dimitrijevićem, na kome je bilo reči i o dojavama o bombama u školama.

Predsednik PO opštine Peć, Miloš Dimitrijević, rekao je da je podrška KFOR-a jako bitna, kao i da je dobio obećanje da će se pojačati patrole KFOR-a pored škola.

“Danas je došao komandant KFOR-a koji je doneo jednu donaciju za nevladinu organizaciju Briga, upravo smo je iskoristili, na tome smo i zahvalni. Doneli su par kompjutera, štampača i sve što treba u interesu mladih. Posle toga smo razgovarali o bezbednosti i ovim dešavanjima, dojava bombi u školama. Ja sam nagovestio da ne bi želeli da to bude kao 2003. godine, da nam pojačaju patrole da ne bi slučajno neko podmetnuo eksploziv da se ne bi desilo nešto najgore. On je obećao da će dati svoj maksimum da pojača patrole, da ne bi bilo ugroženih. Patrole će obilaziti nas i druge škole u okolini Goraždevca”, kaže Miloš Dimitrijević.

NAJNOVIJE

Više