Filmovi “Ala je lep ovaj svet” i “Kašej: Kradljivac nevesti” 5-og oktobra u Goraždevcu

Foto: Dom kulture Stari Kolašin

U Goraždevcu će petog oktobra biti predstavljeni filmovi “Ala je lep ovaj svet” i “Kašej: Kradljivac nevesti”, u organizaciji Doma kulture Gračanica.

U OŠ Janko Jovićević u sredu 05.10.2022. godine u 18:00 i u 20:00 časova biće prikazanin filmovi “Ala je lep ovaj svet” i “Kašej: Kradljivac nevesti”

 Tema filma “Ala je lep ovaj svet” govori o LJubiši, dobrom nadzemaljskom biću čiji je zadatak da spoji ljude u bračnu zajednicu, već dugo je neuspešan u svom poslu. Ovog puta se zarekao da će spojiti Batu, neafirmisanog i isfrustriranog filmskog reditelja i Unu Lazarević, najpoznatiju TV voditeljku i površnu mega zvezdu, autorku čuvene, pomodarske emisije ,,Šetnja sa lavom” . LJubiša stvara okolnosti koje bi ih sjedinile, ali stvari ne idu uvek glatko kako smo izamislili…

 U filmu “Kašej: Kradljivac nevesti” govori se o Kašeju koji je večno mlad i uvek besprekorno obučen, ne može sebi da nađe odgovarajuću nevestu već tri stotine godina. Film je sinhronizovan.

“Putujući bioskop” organizuje Dom kulture Gračanica sa ciljem da srpsko stanovništvo sa Kosova i Metohije vidi filmove iz domaće i strane kinematografije koji su među najpopularnijim u bioskopima širom Srbije.

Filmovi će biti prikazani i u ostalim srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji.