Kosovska policija: U Zubinom Potoku sumnjiva smrt i teška krađa, u Mitrovici napad

police
Ilustracija (Foto: Radio Goraždevac)

Slučaj sumnjive smrti, napada i teške krađe zabeleženi su tokom prethodnog dana u Zubinom Potoku i Kosovskoj Mitrovici – podaci su iz najnovijeg dvadesetčetvoročasovnog izveštaja Kosovske policije. 

U Zubinom Potoku je muškarac prijavio da je njegov otac pronađen bez znakova života, te da se sumnja da je izvršio samoubistvo – navodi se u izveštaju KP-a.

“Na lice mesta izašle su nadležne jedinice i medicinska ekipa gde je konstatovana smrt žrtve i pronađena je puška M-48 za koju se sumnja da je korišćena u slučaju. Odlukom tužioca, telo je predatom članovima porodice radi sahrane” – stoji u izveštaju u kojem je slučaj zaveden kao “sumnjiva smrt”.

U opštini Zubin Potok prijavljena je juče i teška krađa za koju je oštećena navela da se dogodila između 16. i 27. oktobra.

Prijavljeno je da su nepoznata lica nasilno provalila u garažu, ukrali električni lat i isekli 50 metara strujnog kabla. Slučaj se istražuje.

Napad je zabeležen u severnom delu Kosovske Mitrovice, u Nemanjinoj ulici, kada je muškarac prijavio da su ga posle svađe fizički napala dvojica osumnjičenih.

“Sa stranama je obavljen razgovor i odlukom tužioca predmet se istražuje u redovnom postupku” – navodi se.