OFK Dif ponosan: Strahinja Malinovski proglašen za najboljeg golmana na turniru u Štutgartu

(Foto: OFK Dif)

Titula za najboljeg golmana na prestižnom turniru u Štutgartu pripala je mladom čuvaru mreže Strahinji Malinovskom, nekadašnjem članu OFK Dif u Kosovskoj Mitrovici, koji sada brani boje Crvene zvezde.

Na turniru gde su se takmičili renomirani klubovi poput Mančester junajteda, Borusije Dortmund, Atalante, Kelna, Slavije Prag, Šalkea 04, Grashopersa, Štutgarta, Strahinja Malinovski iz Gračanice, ostavio je svoj pečat na terenu.

U finalu turnira, Crvena zvezda je doživela poraz od Atalante rezultatom 3:2. Ipak, sjajne partije Strahinje Malinovskog nisu prošle nezapaženo, te je na svečanom defileu pobednika proglašen za najboljeg golmana turnira.

Strahinja Malinovski je svoj fudbalski put započeo u OFK Dif.

„Ogroman potencijal, talenat i rad malog Strahinje dolazi polako do izražaja. Mi u OFK Dif, ubeđeni smo da je naš Strahinja u svojoj kategoriji jedan od najboljih golmana na Balkanu, a možda i Evrope. Za nepunih godinu dana put je išao od OFK Dif, Crvene Zvezde, Reprezentacije Srbije i velikih individualnih priznanja. To mogu samo pravi majstori”, ponosno ističe njegov trener iz OFK Dif, Njegoš Bulatović.