POZIV ZA UČEŠĆE NA RADIONICI

„Podrška mladim novinarima iz zajednica –  Digitalno okruženje i etička pitanja u doba pandemije“

Radio Goraždevac u saradnji sa novinskom agencijom Kosova Live uz podršku britanske ambasade na Kosovu organizuje radionicu za deset mladih novinara pod nazivom predviđena je radionica sa ukupno deset (10) mladih novinara koji će proći obuku na temu „Podrška mladim novinarima iz zajednica –  Digitalno okruženje i etička pitanja u doba pandemije“.

Svi zanteresovani mogu se prijaviti najkasnije do 15.01.2021. godine, putem mejla radio@gorazdevac.com, tako što će uz ime prezime i ime redakcije ostaviti i svoje kontakt podatke.

Uz pomoć mentora mladi novinari će imati priliku da proizvedu sopstvene novinarske priče koje će biti objavljene. Troškove za proizvodnju će obezbediti organizator.

­­­­­

Projekat „Podrška mladim novinarima iz zajednica – Digitalno okruženje i etička pitanja u doba pandemije“, finansira Ministarstvo inostranih poslova Ujedinjenog Kraljvstva preko Britanske ambasade u Prištini. Sadržaj ove publikacije je u isključivoj odgovornosti  Radio Goraždevca i ne odražava nužno poglede Ministarstva inostranih poslova Ujedinjenog Kraljvstva ili Albany Associates, Media Centra Sarajevo i Kosova Live.