Socijalne mreže ponovo imaju problema sa objavama i osvežavanjem stranica

Društvene mreže (Foto: pexels.com)

Korisnici društvenih mreža Instagram i Facebook ponovo imaju problem sa postavljanjem objava i osvežavanjem stranica.  Ove dve društvene mreže opet imaju probleme sa radom, samo nekoliko dana od kada aplikacije nisu funkcionisale nekoliko sati.

Iz kompanije Facebook naveli su preko svog Twitter naloga da su “svesni da korisnici imaju probleme sa pristupom aplikacijama”.

“Radimo na tome da stvari vratimo u normalu što pre, izvinjavamo se”, poručili su iz ove kompanije.

Ovim povodom oglasio se i Twitter nalog Instagrama.

“Znamo da neki od vas imaju probleme sa Instagramom, radimo na rešavanju problema”, rekli su iz Instagrama.

Uprkos tome, razni korisnici Twittera navode kako se polako rešavaju za sada nepoznati problemi sa Instagramom, jer je nekima od njih proradila aplikacija.

Korisnici širom sveta nedavno su se žalili da imaju problema sa pristupom Facebooku i drugim društvenim mrežama. Na stranici Downdetector mogao se videti veliki broj prijava problema koji se odnosina pristup Facebooku, WhatsAppu, Instagramu i Facebook Messengeru. Ti problemi trajali su satima. Nije poznato zbog čega je ponovo došlo do prekida, kao i kada će se ovaj kvar rešiti.

Najgori “pad” u istoriji Facebook i njegovih platformi ostavio je skoro tri milijarde korisnika bez mogućnosti da se konektuju na naloge. Pprekid je koštao kompaniju 164.000 dolara po minutu prihoda, dok je pad akcija izbrisao tržišnu kapitalizaciju za više od 40 milijardi dolara.