Istraživanje Radio Goraždevca: Nedostatak zapošljavanja mladih, podelite svoje iskustvo sa nama

Ilustracija, rad od kuće (Foto: Pexels Vlada Karpovich)

Radio Goraždevac sprovodi istraživanje o problemima s kojima se suočavaju mladi oko zapošljavanja. Ovim putem bismo hteli da čujemo priče mladih koji su voljni da podele svoja iskustva s nama, kako bi nam pomogli u istraživanju. Cilj istraživanja je da iz ugla mladih, koji su nezaposleni predstavimo izazove i probleme s kojima se susreću, prilikom traženja zaposlenja.

Upitnik, koji je pred vama, predstavlja prvi korak u istraživanju. Nakon upitnika slediće obimnije istraživanje u koje će biti uključeni roditelji, ali i ostali akteri koji mogu uticati na poboljšanje i rešavanje problema zapošljavanja.

Kako možete pomoći? Tako što ćete popuniti upitnik i našem timu istraživača ispričati svoja iskustva, s konačnim ciljem što adekvatnijeg predstavljanja u javnosti. Sve što navedete može nam pomoći kako bi istraživanje obavili na što bolji način. Ako imate bilo kakvih nedoumica, ili ako vam je potrebna pomoć pri popunjavanju upitnika, slobodno nas kontaktirajte direktno na e-mail radiogorazdevac@gmail.com