22.7 C
Pec
13. avg 2022

U Prizrenu zaplenjeno više od 10 kilograma droge

Pripadnici Kosovske policije uhapsili su u Prizrenu jednu osobu i zaplenili više od 10 kilograma marihuane koja je bila sakrivena u bunkeru lokala čiji je vlasnik uhapšen.

Kako se navodi na Fejsbuk stranici Kosovske policije jučerašnjoj akciji prethodile su jednomesečne operativno-istražne radnje u saradnji sa direkcijom za istragu trgovine drogom u Prizrenu. Droga je najpre pronađena u automobilu Citroen C3 koji je zaustavila policijska patrola, a koji je vozio osumnjičeni.

Policija je zatim izvršila pretres pretres njegovog lokala.

„Prilikom provere u šanku je pronađen dobro kamuflirani i modifikovani bunker. Osumnjičeni je otvorio vrata bunkera u kome je pronađeno i zaplenjeno osam plastičnih kesa sa sumnjivom supstancom. Pored lokala, proverena je i kuća osumnjičenog gde je takođe pronađena mala kesa sa narkoticima“, navodi se u objavi.

Policija je ukupno zaplenila devet plastičnih kesa sa marihuanom ukupne težine 10 kilograma i 38 grama, veću količinu praznih plastičnih kesa, automobil Citroen C3 u kojem je takođe pronađena droga, ključeve lokala i bunkera i mobilni telefon.

Osumnjičeni je već bio osuđivan zbog krivičnog dela u vezi sa drogom, a nakon konsulatacija sa tužiocem njemu je određeno 48-časovno zadržavanje.

 

NAJNOVIJE

Više