20.1 C
Pec
7. okt 2022

Nastavlja se kampanja o preregistraciji vozila na „RKS“ tablice

Izvor:Kim

Ministarstvo Unutrašnjih Poslova Kosova navelo je u saopštenju za javnost da se nastavlja informativna kampanja o opremanju registarskim tablicama „RKS“.

„Vlada Republike Kosova, Ministarstvo Unutrašnjih Poslova i relevantne institucije, nastavljaju informativnu kampanju za gradjane o opremanju registarskim tablicama „RKS“. Informativna kampanja se obraća gradjanima koji poseduju registarske tablice “PR”, “KM”, “PZ”, “GL”, “UR”, “PE”, “DA”, ili “ĐA”, a koji od dana 01 septembra 2022 do 31 oktobra 2022 objašnjavajući način kako aplicirati i biti opremljen registarskim tablicama „RKS““, stoji u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da su sve kampanje kao video-spotovi, saopštenja, baneri i flajeri, upućeni i distribuirani svim gradjanima bez razlike (na albanskom i srpskom jeziku), u cilju njihovog blagovremenog informisanja, davanja potrebnih pojašnjenja za procedure i kriterijume predvidjenih za opremanje registarskim tablicama „RKS“.

Ministarstvo Unutrašnjih Poslova je, kako navode, posvećeno i nastaviće da se maksimalno angažuje u informisanju gradjana, pomaganju u praćenju neophodnih koraka i nesmetanom odvijanju procesa. Centri za registraciju vozila su nastavili sa pripremama u svim opštinama Kosova.

NAJNOVIJE

Više