Hidrodrini formirao tim za praćenje kvaliteta vode u regionu Peći

Regionalna kompanija „Hidrodrini” (Foto: Preuzeto sa zvanične FB stranice KRU Hidrodrini)

Nakon sinoćnih padavina koje su počele u ravničarskim predelima u Pećkom regionu, Regionalno preduzeće za vodosnabdevanje „Hidrodrini“ je formiralo tim za hitne slučajeve čiji će primarni zadatak biti praćenje kvaliteta vode u celom regionu pokrivenosti, gde kompanija nudi svoje usluge, navodi se u saopštenju kompanije „Hidrodrini“.

Glavni izvršni direktor Agron Tigani koji je u kontaktu i koordinaciji sa rukovodiocima Operativnih jedinica, Peć, Istok, Klina, Dečani i Junik, doneo je Odluku o podizanju stepena pripravnosti preventivnih timova i kontrolu na terenu, pružajući punu podršku u slučaju potrebe i iz regiona, ističu iz regionalne  kompanije za vodosnadbevanje.

Do sada ni u jednoj od opština koje pokriva Regionalno preduzeće za vodosnabdevanje „Hidrodrini“, nisu prikazani niti prijavljeni problemi u sistemu vodosnabdevanja.

Regionalno preduzeće za vodosnabdevanje „Hidrodrini“, apeluje na potrošače da ukoliko primete bilo kakve promene u kvalitetu vode, da je konzumiraju prokuvanu i da to prijave.