Humanitarna organizacija “Srpska solidarnost” obezbedila sveske i školski pribor đacima na KiM

(Foto: HO "Srpska solidarnost")

Humanitarna organizacija Srpska solidarnost je i ove godine, poput prethodnih šest, organizovala tradicionalnu akciju “Sveske solidarnosti” sa ciljem da obezbedi sveske i školski pribor đacima na Kosovu i Metohiji.

“Naši mali heroji iz enklava u južnoj pokrajini provode detinjstvo u nezavidnim uslovima. U tom smislu želja nam je da im bar donekle olakšamo i ulepšamo školske dane. Ujedno njihovim roditeljima pružamo od srca simboličnu moralnu i  finansijsku podršku da ostanu na svojim ognjištima” poručio je Branko Antić iz Srpske solidarnosti.

U akciji prikupljanja svezaka i školskog pribora učestvovali su đaci iz centralne Srbije, Republike Srpske i Crne Gore koji su donirali sveske u okviru svojih škola, kao i društveno odgovorni pojedinci i kompanije. Uz dobru volju i nesebično zalaganje svih učesnika obezbeđeno je 1700 kompleta za naše mališane.

Podela je krenula od Kosovskog pomoravlja da bi se nastavila u Osojanu, Orahovcu, Goraždevcu, Vidanju, Velikoj Hoči, Banje, Crkolezu i Suvom Grlu.

U želji da i ubuduće pomognu dečici na našoj svetoj zemlji, Srpska solidarnost nastavlja sa svojim humanitarnim akcijama, kažu iz ove Humanitarne organizacije.

(Foto: HO “Srpska solidarnost”)

Iz ove organizacije pozivaju sve koji su zainteresovani i žele da pomognu rad ove humanitarne organizacije da to mogu učiniti uplatom novčanih sredstava na:

Žiro račun 340-11013053-38

Pay pal: srpskasolidarnost@gmail.com

Instrukcije za uplate na devizni račun:

Currency tag:(EUR)

SWIFT CODE: GIBARS22

IBAN:

RS353400000011013053338

NAME:Srpska solidarnost

ADDRESS: Beograd, Skerlićeva 12

Za pravna lica postoji mogućnost ugovora o donaciji. Humanitarne akcije možete podržati i slanjem SMS poruke na broj 1389. “Naše malo je nekome mnogo”, slogan je ove organizacije.