Ko čini novo rukovodstvo Srpske liste

(Foto: FB/Srpska lista)

Srpska lista izabrala je danas novo-staro rukovodstvo, a na čelu partije od danas je dr Zlatan Elek. Izabrani su i potpredsednici, kao i članovi predsedništva stranke.

Na današnjoj sednici Skupštine Srpske liste održanoj u sedištu stranke u Severnoj Mitrovici najpre je jednoglasno novi predsednik stranke.

Elek se zahvalio delegatima na podršci i poverenju ali i “časti koja mu je ukazana”, saopšteno je iz ove stranke nakon sednice.

Izrazio je zahvalnost i prethodnom rukovodstvu stranke na zalaganju i, kako se navodi, borbi za interese srpskog naroda u izuzetno složenim okolnostima.

Prema rečima novog predsednika, Srpska lista će u i narednom periodu sve važne političke odluke uvek donositi u koordinaciji sa zvaničnim Beogradom a, kako je rekao, u interesu čitavog srpskog naroda.

Prof. dr Zlatan Elek je direktor Kliničko bolničkog centra u Severnoj Mitrovici i vanredni profesor Medicinskog fakultega u istom gradu. Autor je više stručnih i naučnih radova. Oženjen je i ima troje dece.

Na današnjoj sednici su izabrani i potpredsednici stranke – dr Dragiša Milović, Ivan Zaporožac, prof. dr Tanja Vujović, Dragana Antonijević i Dalibor Jevtić.

Za članove predsedništva Srpske liste izabrani su Gordana Savić, Srđan Popović, Srđan Vulović, Nemanja Biševac, Slavko Simić, Ivan Todosijević, Verica Ćeranić, Siniša Lazić i Saša Milošević.