Poziv za prijave: Omladinski kampovi za edukaciju o medijama

(Foto: dplus.org)

Demokratija Plus (D+) i Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) organizuju dva (2) dvodnevna omladinska kampa koji će obuhvatiti napomenute teme. Osigurali smo prisustvo iskusnih trenera, relevantnih tema, ključnih govornika, kao i učesnika različitih pozadina i etničkih grupa.

Najubedljivije četiri (4) ideje koje kao rezultat omladinskog kampa imaće pravo na finansijsku podršku do 3.000 $.

Omladinski kampovi će se održati u Lakeside Hotelu u Vermici/Vrbnici – Prizrenu 25-26. novembra i 09-10. decembra 2023. Molimo vas da imate na umu da biste mogli da učestvujete u takmičenju i da bi vaša ideja bila kvalifikovana za finansiranje, morate prisustvovati na oba kampa.

Učešće na omladinskim kampovima je besplatno. Troškovi smeštaja, hrane i prevoza biće u potpunosti pokriveni od strane D+.

Ova aktivnost je deo granta omogućenog kroz projekt “Jačanje integriteta informacija na Kosovu kroz osnaživanje mladih”, koji sprovodi UNDP, u partnerstvu sa Demokratijom Plus.

Ko može da se prijavi?

Poziv je otvoren za sve mlade ljude (sa Kosova) u dobi od 18 do 30 godina. Mole se učesnici iz marginalizovanih zajednica na Kosovu koji ispunjavaju navedene kriterijume da se prijave.

Za prijavu na omladinske kampove, kliknite ovde.

Rok za prijave za kampove je 15. novembar 2023. godine, do 23:59.