Srpska lista zahteva istragu o incidentu u Leposaviću

Foto: Kontakt Plus
Foto: Kontakt Plus

Srpska lista osudila je paljenje automobila načelnici opštinske uprave u Leposaviću i zatražila od međunarodnih institucija da ispitaju slučaj i javno izađu sa rezultatima istrage.

Najoštrije osuđujemo kukavički napad na imovinu Radmile Vukićević, načelnice opštinske uprave i jedne od bližih saradnika predsednika Privremenog organa opštine Leposavić Zorana Todića, koja je čestita i odgovorna žena koja  uživa poštovanje građana čitave opštine Leposavić, navodi Srpska lista.

“Ovaj gnusni napad je očigledna poruka rukovodstvu opštine Leposavić od strane nekih, ovim činom dokazano, kriminalnih elemenata koji time žele da zastraše vredne, časne i odgovorne ljude koji rade u interesu svog naroda i svoje države”, navodi se u saopštenju ove stranke.

Zahtevamo od međunarodnih institucija da podrobno ispitaju ovaj slučaj i izađu javno sa rezultatima istrage jer mi ne verujemo u rad kosovskih policijaca koji su pali na ispitu onda kada se u njihovom prisustvu u kancelarijama pod upravom nelegalnog gradonačelnika Hetemija pravile orgije i koristile neke, verujemo opojne supstance, a učesnici nisu privedeni i sankcionisani, dodaje se u saopštenju.