SNF: Oni koji glasaju Tačija, mrze Jeremića

Lista Srpska svojim primitivizmom i antinacionalnim delovanjem ne prestaje da nas iznenađuje, saopštili su članovi SNF-a povodom saopštenja poslanika Srpske liste u kojem su kritikovali posetu Vuka Jeremića Pećkoj Patrijaršiji.

U saopštenju Srpskog nacionalnog foruma dostavljenom medijima, navodi se da se Srpska lista povodom posete Vuka Jeremića Pećkoj Patrijaršiji oglasila “salvama uvreda, primitivnog etiketiranja i primitivizma, vređajući jednog kandidata za predsednika naše države”.

“Dakle oni koi su glasali za Hašima Tačija, vređaju Vuka Jeremića”, ističe se u saopštenju Srpske.

Dodaje se da se SNF “gnuša ovakvog postupka, ograđuje u ime srpskog naroda sa KiM, i poručuje gospodinu Vuku Jeremiću da je uvek dobrodošao na Kosovo i Metoiju, kao i svi drugi predsednički kandidati, kao i svi Srbi”.

“Kosovo je srpska kolevka, i kolevka srpske duhovnosti, a duhovnost je ono što čoveka razlikuje od životinje. Ali to je nepoznato onima koji zaslepljeni partijskom disciplinom ne znaju šta je srpstvo, i koji nemaju trunke duhovnosti”.

Srpski nacionalni forum u saopštenju poziva sve predsedničke kandidate da posete KiM, i da posete srpske svetinje.

“Štaviše SNF bi im bio i dobar domaćin koji bi ih na pravi način i istinito upoznao sa položajem Srba na KiM, kako bi kasnije, bio od njih neko izabran ili ne, zajednički radili na poboljšanju tog položaja”.

Članovi SNF se izvinjavaju Jeremiću u ime onih koji “ne znaju šta rade”, a njih poziva da razmisle o svojim postupcima ako im “partijska zaslepljenost i mržnja to dozvole”.