Klokot: Službenica optužila gradonačelnika za napad

Službenica opštine Klokot, Dosta Vesić, optužila je gradonačelnika Srećka Spasića da ju je verbalno i fizički napao u njegovom kabinetu. Spasić, u izjavi za RTV Kim, negira te optužbe i dodaje da će Vesićevu tužiti za klevetu. Policija potvrdila da je slučaj prijavljen.

Dosta Vesić je za RTV Kim rekla da ju je Spasić u svoj kabinet pozvao na razgovor zbog njenih objava na društvenoj mreži Fejsbuk.

“Optužio me da sam ga klevetala na Fejsbuku i pretio da će mi uništiti porodicu. U jednom trenutku me je gurnuo uza zid i vređao nazivajući me pogrdnim imenima. Nakon incidenta sam otišla u policiju i prijavila slučaj, a nakon čega su me pripadnici policije odvezli na neuropsihijatriju. Imam izveštaj lekara specijaliste u kom piše da sam doživela stres“, navodi Vesićeva.

Međutim, gradonačelnik Klokota Srećko Spasić negira optužbe, nazivajući ih lažima.

“Tačno je da sam je pozvao u kancelariju. Želeo sam da mi objasni zašto je mene i moju sekretaricu klevetala preko društvenih mreža. Nakon što sam joj rekao da ću je tužiti za klevetu ona je iskoristila situaciju i pozvala medije kojima je sebe predstavila kao žrtvu nasilja, što se nije dogodilo. Nisam je vređao niti napao, ni verbalno, ni fizički“, kaže Spasić.

Spasić za sve optužuje članove Samostalne liberalne koji, kako tvrdi, već neko vreme vode “hajkua“ protiv njega jer ne žele da se on ponovo kandiduje na lokalnim izborima.

Regionalni komandir policijske stanice u Gnjilanu Ismet Hašani potvrdio je da je slučaj prijavljen, a okarakterisao ga je kao napad.