Narodna stranka – svi smo mi Oliver

Oliver Ivanovic (Foto: Radio Goraždevac)

Narodna stranka najoštrije osuđuje zločin koji se desio nad Oliverom Ivanovićem i traži da se počinioci tog gnusnog čina, kao i inspiratori pronađu i kazne, navodi se u saopstenju pokrajinskog odbora, koje je dostavljeno radio Goraždevcu.
Politička situacija na Kosovu i Metohiji i pored mnogih teških momenata u prošlosti čini se gora nego ikada, a pucanj i ubistvo Olivera Ivanovića unelo je dodatnu nestabilnost u već krhku političku situaciju koja vlada na Kosovu i Metohiji.
Srspki narod je razočaran najnovijim događanjima i pucanj na Olivera je pucanj u sve nas, to je pucanj na istinu, hraborst, sve ono što je Oliver bio i zašta se zalagao.
Narodna stranka najoštrije osuđuje kampanju koja je godinama vođenja protiv Olivera Ivanovića starajući klimu linča u društvu, i crtajući mete na glavama ljudi, neistomišljenicima, svima koji drugačije misle i politički deluju.Licermeno je braniti ga danas od strane onih koji su morali da ga više zaštite, a to je trenutna vlast u Beogradu, čiji je Oliver bio službenik.
Institucije na Kosovu moraju konačno da počnu da rade svoj posao, boreći se protiv kriminalizacije i tereora u društvu koje je veoma prisutno.

Olivere otišao si, ali ćeš zauvek ostati u našim srcima i mislima.Ostavio si svima nama visoko podignutu lestvicu i ideale kako se bori za slobodu, svoju zemlju , a sve to uvek enegično i dostojansto, uz osmeh na licu , i srcem velikog čoveka, navodi se u saopštenju Narodne stranke.