“Orlovi” zadovoljni: Obradovali smo naciju!

Nemanja Matić, Luka Milivojević i Aleksandar Mitrović zadovoljni su posle pobede Srbije nad Kostarikom. “Orlovi” se slažu u oceni da je pobeda jako bitna za konačan plasman u grupi.

“Nadam se da smo obradovali celu našu naciju. Niko nije očekivao laku utakmicu. Ovde su selekcije koje su najbolje na svetu. Svaka utakmica je borba, svaka utakmica je pravi rat. Mislim da smo zaslužili više od 1:0, ali svakako smo zadovoljni”, istakao je Nemanja Matić.

Luka Milivojević smatra da je Srbije mogla da postigne još koji gol na meču.

“Prva utakmica je jako bitna, bliži smo prolasku u drugi krug. Imali smo puno šansi, izlazaka pred golmana, mogli smo da rešimo i ranije. Kada smo dali gol, oni su krenuli da igraju bolje, ali svakako smo zaslužili pobedu. Svi smo presrećni i idemo da spremamo drugu utakmicu”, rekao je Luka Milivojević.

Srbija je zabeležila prvu pobedu na mundijalima od 2010. godine.

“Lep dan za sve Srbe širom sveta. Bitna tri boda, mogli smo još nekoliko golova da damo, pre svega ja. Na kraju se sve dobro završilo i jako bitna tri boda za nas. Bilo je teško, teško vreme, suv teren, ali smo izdržali sve i dobili utakmicu. Bili smo kompaktni, teško je bilo da se probije i na kraju gol Kolarova…”, uz osmeh je rekao Aleksandar Mitrović.