32.7 C
Pec
8. avg 2022

Potpisan sporazum o saradnji između TO Gračanica i TO Gnjilane

Izvor:Kim

Direktorica Turističke organizacije Gračanice Sandra Đokić i direktorica Turističke organizacije Gnjilane Verica Maksimović potpisale su danas sporazum o saradnji, koji ima za cilj formalizaciju i ozvaničenje buduće intenzivnije poslovno – tehničke saradnje između ove dve organizacije saopšteno je iz Turističke organizacije Gračanice.

„Potpisivanju sporazuma prisustvovali su i član privremenog organa opštine Gnjilane Mirjana Simionović, direktor omladine i sporta opštine Gračanica Dušan Cvejić i saradnici Turističkih organizacija“, stoji u saopštenju.

Direktorica TO Gračanice istakla je da je današnjim protokolom izražena saglasnost obe strane o potrebi međusobne saradnje u turizmu kroz razmenu znanja i pozitivnih iskustava u poslovanju turističkih organizacija.

„U cilju povećanja međusobne turističke razmene te poboljšanja saradnje privatnog i turističkog sektora, organizacije će se naročito brinuti za razvoj i jačanje međusobnih veza na području turizma, u cilju bolje uzajamne saradnje, ali i promocije i organizacije različitih događaja i manifestacija koji će oplemeniti turustičke ponude“, navodi se u saopštenju.

„Putem podsticanja kontakata između nadležnih institucija posebna pažnja biće posvećena razmeni znanja i praktičnih iskustava o različitim oblicima turizma i marketinškim aktivnostima u ovom privrednom sektoru“, zaključuje se u saopštenju.

NAJNOVIJE

Više