Ministri Krasnići i Rašić u opštini Leposavić sa građanima i direktorom za sport i omladinu

(Foto: Eljbert Krasnići/Fejsbuk)

Predstavnici centralnih vlasti u Prištini boravili su i danas na Severu. Ovog puta ministar administracije lokalne samouprave Eljbert Krasnići zajedno sa ministrom za zajednice i povratak, Nenadom Rašićem.

„U Lešku smo se susreli i razgovarali sa građanima o njihovim problemima i zahtevima. Posetili smo i porodicu čija je farma izgorela u požaru sa nekoliko grla stoke u njoj“, naveo je Krasnići u objavi na Fejsbuku.

Kaže da su oni veoma posvećeni sektoru poljoprivrede i stočarstva.

„Njihova ozbiljnost u poslu je velika, tako da ćemo ostati blizu vas kako bismo vam olakšali rad i poboljšali uslove“, poručio je Krasnići.

U nastavku posete Leposaviću sastali su se i sa direktorom za kulturu, omladinu i sport ove opštine, Nenadom Radosavljevićem koji je na ovu funkciju imenovan početkom jula meseca.

Sa njim su obišli Sportski centar opštine, koji je, kako je naveo Krasnići, kao vladin projekat pokrenut 2015. godine i još uvek nije završen.

Na fotografijama koje je na svom Fejsbuk profilu objavio Krasnići vidi se kako on i Rašić razgovaraju i rukuju se sa građanima, a potom i sa Radosavljevićem, dok u njihovoj blizini stoje pripadnici specijalnih jedinica Kosovske policije sa punom opremom i drugi policijski službenici.

                   

Krasnići je boravio na Severu Kosova i pre svega nekoliko dana – zajedno sa kosovskim ministrom unutrašnjih poslova, Dželjaljom Svećljom (Xhelal Sveçla).

Tada su posetili stanicu policije u Severnoj Mitrovici, gradonačelnika Erdena Atića i više drugih mesta, a usput su napravili krug u blizini nedavno plombiranih objekata u izgradnji, koji se nalaze u neposrednoj blizini sportske hale i autobuske stanice.