9.2 C
Pec
2. dec 2023

Poziv za obuku o video produkciji

Ukoliko ste mlada novinarka ili novinar, student ili predstavnik nevladine organizacije i ako ste zainteresovani za sticanje praktičnih veština u video produkciji i montaži, pozivamo Vas da se prijavite za ovu obuku!

O nama:

Produkcija Radio Goraždevac opremljena je savremenom opremom i resursima, uključujući profesionalne kamere, montažne jedinice, rasvetu i ostalu opremu, kako bi se obezbedilo okruženje koje je pogodno za učenje i praksu.

Najvažniji detalji obuke:

Obuka će obuhvatiti različite aspekte video produkcije i montaže, uključujući, ali ne ograničavajući se na: korišćenje softvera za nelinearnu montažu, dodavanje teksta i naslova, montažu zvuka, izvoz i distribuciju, te pripovedanje i naraciju.

Ko može da se prijavi:

Mladi novinari, predstavnici nevladinih organizacija ili studenti iz nevećinskih zajednica zainteresovani za proširivanje svojih veština video produkcije i montaže. Kandidati bi trebalo da tečno govore srpski jezik i da poseduju osnovne veštine rada na računaru.

Broj raspoloživih mesta je ograničen:

Maksimalno 15 kandidata imaće priliku da učestvuje u obuci, koja će se sastojati od dvodnevne radionice o osnovama video montaže i jednodnevne praktične obuke o osnovnim pravilima snimanja.

Podrška:

Sa ponosom objavljujemo da je ova obuka omogućena uz podršku Misije OEBS-a na Kosovu.

Detalji podnošenja prijava:

Da biste iskazali zainteresovanost, molimo popunite kratki upitnik koji se nalazi na kraju teksta.

Rok za prijavu: 26. novembar 2023.

Kontaktiraj nas:

Za sve dodatne informacije i pitanja slobodno nas kontaktirajte na: radio@gorazdevac.com

Sa nestrpljenjem očekujemo vaše prijave i da radimo zajedno na poboljšanju vaših veština video produkcije.

Upitnik za učešće na obuci[1]:

[1] Imajte na umu da pružanjem vaših ličnih podataka dajete svoju saglasnost Misiji OEBS-a na Kosovu (OMiK) da prikuplja, obrađuje, zadržava i prenosi vaše podatke po potrebi u svrhu ove aktivnosti.


NAJNOVIJE

Više