Zaplena robe u dva objekta u Severnoj Mitrovici i Leposaviću

Ilustracija (Foto Kosovska policija)

Kosovska policija je u saradnji sa carinom u jednom objektu u Bošnjačkoj mahali u Severnoj Mitrovici zaplenila robu za koju se sumnja da je krijumčarena, rekao je za Radio Mitrovica sever zamenik komandira Kosovske policije za region sever Veton Eljšani.

„Dobili smo informaciju da se u Bošnjačkoj mahali u jednom magacinu nalazi krijumčarena roba. Mi smo otišli tamo, pozvali carinu i oni su došli i konfiskovali malu količinu robe, koja je vrednosti od dve do tri hiljade evra“ naveo je Eljšani naglasivši da nema informaciju o kojoj robi se radi i dodao da pretpostavlja da su u pitanju mlečni prozivodi.

U Leposaviću je u popodnevnim časovima izvšren pretres još jednog objekta u kojem je, kako je rekao Eljšani, takođe pronađena roba za koju se sumnja da je krijumčarena.

„Ranije danas dobili smo informaciju da se u jednom magacinu u Leposaviću nalazi roba koja je krijumčarena, kao što su alkoholna i bezalkoholna pića i cigarete. I tamo smo sa lica mesta pozvali carinu i ona je došla i zaplenila veliku količinu robe“ naveo je Eljšani i dodao da tokom današnje akcije niko nije uhapšen.