Elektrosever: Ugradnja novih pametnih brojila sutra u severnom delu Mitrovice

Foto: KoSSev

Iz kompanije „Elektrosever“ najavljeno je da će sutra u tri ulice u severnom delu Mitrovice, biti postavljena nova pametna brojila, zbog čega će doći do selektivnog isključenja struje.

Nova brojila će se ugrađivati u Bosanskoj, Cetinjskoj i Ulici Kozara, gde će od 11.00 do 14.00 časova biti vršena selektivna isključenja električne energije.

„Brojila će prvo biti ugrađena na lokacijama gde trenutno ne postoje, a zatim će biti zamenjena i ostala“, navode iz Elektrosevera.

Plan je da oko 25.000 potrošača u opštinama Severna Mitrovica, Zvečan, Leposavić i Zubin Potok dobiju pametna brojila, preciziraju.

„Cilj instalacije i zamene brojila je unapređenje usluge uz sigurno i pouzdano snabdevanje potrošača električnom energijom“, navodi se u saopštenju.

Kompanija „Elektrosever“ se zahvalila potrošačima na razumevanju i pozvala one koji nisu sklopili ugovor o snabdevanju da posete njene poslovnice gde mogu dobiti potrebne informacije, otkloniti sve eventualne nedoumice i potpisati ugovor koji im obezbeđuje „stabilno snabdevanje električnom energijom“, i kako tvrde „pod najpovoljnijim uslovima u regionu“.