Iz Ministarstva za zajednice i povratak obećano renevoiranje dve kuće u opštini Štrpce

Rašić i Radulović u poseti Štrpcu (Foto Radio Borzani)
Rašić i Radulović u poseti Štrpcu (Foto Radio Borzani)

Ministar za zajednice i povratak, Nenad Rašić i i zamenik ministra za poljoprivredu Lazar Radulović danas su posetili dve porodice u Štrpcu koje se suočavaju sa teškim životnim uslovima.

Tokom ove posete, ministar Rašić je obišao porodice Krivčević i Bogdanović, kojima je potrebna pomoć u renoviranju njihovih porodičnih kuća.

“Renoviranje ovih kuća je od ključnog značaja za poboljšanje životnih uslova ovih porodica. Naš cilj je da im obezbedimo pristojne uslove za život,” izjavio je Nenad Rašić.

Ministar za zajednice i povratak je posetio i porodicu Zdravković, kojoj je potrebna pomoć u proširenju njihovog biznisa. Podrška u vidu proširenja biznisa bi značajno doprinela njihovoj ekonomskoj stabilnosti i razvoju lokalne zajednice.

Kako se navodi, ove posete su deo šireg napora Ministarstva za zajednice i povratak da poboljša uslove života povratničkih i socijalno ugroženih porodica širom zemlje.

Ministar Rašić je obećao da će ministarstvo nastaviti da pruža podršku ovim porodicama i raditi na unapređenju njihovih životnih uslova.