Vučić: Danila su u Gračanici tri puta pretresali, čestitam Kurtiju na hrabrosti

(Foto: INSTAGRAM BUDUCNOSTSRBIJEAV)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su njegovog sina Danila danas u Gračanici tri puta policajci zaustavljali i pretresali.

„Čestitam kosovskom premijeru Aljbinu Kurtiju na hrabrosti. Kada pošalje ljude da se iživljavaju na tuđoj deci, to im je OK“, rekao je Vučić, tokom otvaranja obilaznice oko Beograda.

Podsetimo, kosovski mediji preneli su danas da je kosovska policija zaustavila sina predsednika Srbije jer je, kako pišu, nosio majicu sa „provokativnim porukama“, objavila je RTV Dukađini.

Ova televizija takođe objavljuje video snimak na kojem se, kako tvrde, vide pripadnici policije kako zaustavljaju sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

                               

„Po završetku ceremonije koja je održana u Gračanici, RTV Dukađini je obezbedila snimke na kojima se vidi da je kosovska policija zaustavila automobile u kojima se nalazio sin predsednika Srbije kako bi mu skinula majicu sa antikosovskim natpisima“, piše na sajtu RTV Dukađini na kojem je objavljen i navodni snimak koji to potvrđuje.

Posle liturgije, Danilo Vučić je viđen kako se kreće kroz Gračanicu, u pratnji grupe Srba i pripadnika obezbeđenja, dodali su.