Privedeni radnici pošte na ulazu u Goraždevc, zaplenjen dinar za penzije i socijale

Pošta (Foto Radio Goraždevac)
Pošta (Foto Radio Goraždevac)

Kako Radio Goraždevac saznaje u prepodnevnim satima su privedena dva radnika Pošte Srbije V.M i V.P dok su se kretala iz pravca Osojana prema Goraždevcu. Zaplenjen je novac koji su nosili za isplatu penzija i socijala.

Oni se nalaze u stanici policije u Peći gde daju izjave. Policija je posetila i filijalu pošte u Goraždevcu i privela još jednu službenicu A.Z da da izjavu.

Kako Radio Goraždevac saznaje službenici pošte koji su privedeni su prevozili novac za penzije i socijalna davanja i da je u blizini Goraždevca policija zaustavila vozilo, nakon čega su službenici pošte privedeni.

Potparol regionalne direkcije policije Fadilj Gaši rekao je kratko za Radio Goraždevac da on ne može ništa da kaže o tom slučaju i uputio nas na centralu u Prištini.

Kancelarija za KiM: Teror Aljbina Kurtija nad Srbima na Kosovu i Metohiji nastavljen

Akcija Kurtijeve policije sprovedena je kako bi bila onemogućena isplata penzija žiteljima te srpske enklave, a sa jasnim ciljem da se srpskom narodu onemogući opstanak na vekovnim ognjištima, saopštila je kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju u realnom vremenu informiše relevantne međunarodne činioce o teroru koji se proteklih dana pojačano odvija na Kosovu i Metohiji, i očekujemo hitnu i oštru reakciju kako bi se zaustavio pokušaj progona srpskog stanovništva iz pokrajine.

Akcija Kurtijeve policije sprovedena je kako bi bila onemogućena isplata penzija žiteljima te srpske enklave, a sa jasnim ciljem da se srpskom narodu onemogući opstanak na vekovnim ognjištima, navodi se u saopštenju.