TOG: Donatorsko-humanitarno veče za Luku Sekulića sutra u GračaniciTOG: Donatorsko-humanitarno veče za Luku Sekulića sutra u Gračanici

Gračanica (Foto: Kim)

Turistička organizacija Gračanice uputila je molbu za učestvovanje u humanitarnoj akciji kako bi se što pre prikupila potrebna novčana sredstva za lečenje Luke Sekulića iz Gračanice koji boluje od portne hipertenzije. Donatorsko-humanitarno veče održaće se u Centar kafe-u, u ponedeljak, 26. februara sa početkom u 20.00 časova.

Luka Sekulić je iz dvanaestogidšnji dečak iz Gračanice, koji boluje od portne hipertenzije. Lukin život je ozbiljno ugrožen ovim stanjem i trenutno se nalazi u bolnici za decu Buzi u Milanu nakon što je izabran od strane Doktora za misije КiM i čeka na složenu operaciju koja će mu pomoći da se vrati normalnom životu. Međutim, neophodno je i da se Luki nakon ove operacije zameni peč na srčanom zalasku koji mu je ugrađen sa četiri meseci života, što iziskuje dodatne novčane troškove koje porodica Sekulić nije u mogućnosti da sama prikupi.

S ciljem podrške Luki, Turistička organizacija Gračanice i Opština Gračanica pokreću ovu humanitarnu akciju i organizuju donatorsko veče na koje su pozvane sve institucije i organizacije, fondacije, privredni subjekti, preduzeća, predstavnici medija i NVO-a sa područja ove lokalne samouprave i šire.

Oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju, sredstva podrške mogu uplatiti na sledeći način:

– Dinarski račun: 205-9001012136292-68, Jelena Sekulić NLB Кomercijalna banka, A.D Beograd.

– Devizni račun: 1501011001726740 Bojan Sekulić, Raiffeisen bank.